írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Nyári programok Írországban

2011.07.01. 08:45 | Írországi Utazók | 3 komment

Címkék: írország ír zene kirándulás írországban látnivalók írországban írország blog rendezvények írországban írország nevezetességei írország látnivalók írország látványosságai ír zenészek írország látványosság

 Legyen bármilyen is az idő a nyár számtalan programot tartogat Írországban is. Országszerte számos kulturális program, vásár, zene és művészeti fesztivál várja a látogatókat.

Itt van mindjárt például Carlow közelében a július 31-én a Duckett's Grove Country Fair a híres Duckett's Grove kastélyban. Csodálatos természeti környezetben élvezhetjük a vásárt.
További info róla itt>>

A Cork Craft Month szintén egy érdekes program lesz; 200 kézműves munkáit nézhetjük meg, vagy meg is vásárolhatjuk a különböző mesterségk portékáit. Megnézhetjük, hogy hogyan dolgoznak és még workshopokon is résztvehetünk. Július 31-től augusztus végéig tart.

A zenekedvelők sem fognak unatkozni, hiszen Sligo ad otthont a James Morrison tradicionális ír zenei fesztiválnak. Koncertek, előadások lesznek és minden a zene körül fog forogni.

Nem kell egy fesztiválnak óriásinak lenni, hogy az ember jól érezze magát, ezt bizonyítja az évente megrendezendő Glen River Summer Festival 2011. Kedves emberek, kellemez ír zene, na és a Guinness:)mindenképpen gondoskodni fog a jó hangulatról! További info a fesztivál programjáról itt>> 

  

Duckett's Grove - Walled Garden _DSC2276.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr503029235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tash 2011.07.23. 19:00:39

Kedves Noémi!

Tanácsot szeretnék kérni, mint tapasztalt írországi utazótól! :-)
Jövő csütörtökön utazunk Írországba. Elsősorban Galway-ben leszünk, de augusztus 2-án átmennénk Belfastba. Az lenne a z kérdésem, hogy mi ennek a leggyorsabb módja? Busz, vonat? Mennyi időt vesz igénybe az út? Gondolom Dublinon keresztül jutunk csak el Belfastba. Innen nehéz áttekinteni a menetrendet, gondoltam, megkérdezek valaki rutinos utazót. 2-án a reggeli órákban mennénk, hogy még legyen idő szétnézni, és 4-én jönnénk vissza Dublinba, 15.30-kor indul haza a gépünk. Goondolom, ekkor is célszerű korán elindulni, nehogy lekéssük a gépet...:-)
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv.: Tash

Írországi Utazók · http://www.reserva.blog.hu 2011.07.24. 18:27:05

Kedves Tash!

Én a buszt javasolnám.
Galway-Dublin airport: gobus.ie vagy citylink.ie vagy buseireann.ie

A Dublin reptéren átszállhattok a Buseireann/Ulsterbus által üzemeltetett 001 Belfast express-re, ami óránként indul a nap 24 órájában.
Belfastból vissza ugyan ez a 001-es a reptérre minden egész órakor.
www.buseireann.ie
menetrend: www.buseireann.ie/pdf/1306337595-1.pdf

Dublin reptér-Belfast és vissza esetleg még az aircoach.ie is megfelelő lehet nektek, ami csak napközben jár,de óránkénti indulással.

Tash 2011.07.25. 13:01:00

Szia!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Tash
süti beállítások módosítása