írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Kirándulás Észak-Írországban, Rostrevor Forest Park

2010.03.03. 11:07 | Írországi Utazók | 2 komment

Címkék: észak írország írország blog észak írország nevezetességei észak írország látnivalók észak írország kirándulás észak írországi lánivalók észak írországi nevezetességek rostrevor

A hétvégén tényleg nagyo szép idő volt, elhatároztuk hát, hogy kirándulni fogunk.Észak-Írország felé vettük utunkat. Először is megcsodáltuk a Narrow Water Castle-t, Warrenpoint közelében, amiről már korábban írtam is a blogon. Csodálatos látványt nyújtott a napfényben úszó öböl. Tényleg érdemes megnézni. Sajnos az erődítmény (nem nevezném kastélynak) zárva volt még ilyenkor, de ettől függetlenül is jól lehet látni. A közelében, a Newry folyó mellett, van egy kis park, ahol végig lehet sétálni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ezután utunkat a Rostrevor Forest Park felé vettük, ahol 3 különböző túraútvonalat követhetünk. Mi a rövidebbet választottuk, több mint 2km volt így is, főleg hegyre felfelé lehetett érezni:) A túraútvonalak tiszták, szerencsére egyáltalán nem szemetesek. Van egy parkoló, ahol lerakhatjuk az autó (van még mosdó, étterem/kávézó is). Nagyon szép fenyőerdők között vezetett az utunk egy patak mellett, amit apró “vízesések” tarkítottak. Népszerű egyébként a park a mountain bike-osok körében, de családok kedvelt kirándulóhelye is.
Látogassatok el ide, biztos, hogy nem fogjátok megbánni.
 
 
---------------------
 

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr531805346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter64 · http://sunnywalk64.wordpress.com/ 2010.03.08. 17:21:13

Szia, eddig nem sikerult kommentet hagynom, de most vegre regisztraltam. Nagyon szep a taj, ahogy az egesz Irorszagra jellemzo :) Anno a Wicklow mountainsben tett kirandulasunkkor keszultek nagyon hasonlo kepek :) Remelem egyszer ha ujra eljutunk Irorszagba, sokkal tobbet fogunk az orszagbol latni, mint Dublin es Wicklow. Udv, Vera

Írországi Utazók · http://www.reserva.blog.hu 2010.03.17. 09:29:47

@Globetrotter64: Örülök, hogy benéztél a blogomra:) Igen, sok szép hely van, bár Wicklow is klassz hely.
süti beállítások módosítása