írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

10 legszebb strand Írországban: 1. Silver Strand

2009.06.29. 13:45 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: írország wicklow autóbérlés írországban írország blog írország nevezetességei írországi strandok silver strand brittas bay ireland látnivalói nevezetességei

 Írországban számtalan szép strand található, sokszor nem is kell elutazni messzire, hogy felfedezzük ezeket a csodálatos tengerpartokat. Igaz fürödni, csak a bátrabbak és az őslakosok szoktak, de napozni, sportolni itt is lehet, valamint a gyerkőcöknek hatalmas élmény a “végtelen homokozó”.

Tehát kezdjük meg az írorszégi strandok feltérképezését, ezen a nyáron még az időjárás is kedvez, az első állomás North és South Beach, Brittas Bay, Silver Strand Co. Wicklow-ban.


View Larger Map

Brittas Bay különleges növényvilága, 5 km hosszú, fehér-, finomhomokos dűnés tengerpartja ideális üdülőhelye volt az ír családoknak (akkor még nem volt ennyi diszkont légitársaság Spanyolországba és Portugáliába) több évtizeden keresztül.


View Larger Map

Védettebb partszakaszon húzódik a Silver Strand, ami a keleti part egyik legcsodálatosabb strandja. Legegyszerűbben a Wolohan’s Caravan Park irányából közelíthető meg (Brittas Bay és Wicklow között). Parkolási díj: 6 euró hétköznap, 8 euró hétvégén. A strand közelében fekszik a Clara-Lara Funpark, ami a gyerekeknek szintén hatalmas élményt (belépő 10 euró) jelent. Az Avoca kávézóban pedig kényeztethetitek a családot egy kis helyben sütött Avoca sütivel.

 

Szálláshelyek Co. Wicklow-ban

Autóbérlés Írországban

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr641215517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása