írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Secrets of the Stones

2009.04.16. 16:08 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: írország rte írországi kirándulás látnivalók írországban newgrange kirándulási tippek írországban írországi látnivalók tara hegy kirándulóhelyek írországban misztikus helyek írország régen

Az ír TV csatorna, az RTÉ1, egy nagyon érdekes dokumentumfilm sorozatot mutat be mostanában Írország misztikus, történelmi emlékeiről. A program címe: Secrets of the Stones, melyben megpróbálkoznak megfejteni, többek között, Newgrange illetve Tara-hegy titkát.

A legmodernebb film technológiát és számítógépes grafikát felhasználva a műsort nézve úgy érezzük, mintha visszamennénk az időben. Az első rész Írország őslakóival foglalkozott, az ő kultúrájukkal és építkezési szokásaikkal.

Aki elmulasztotta megnézni, az még mindig megteheti az RTÉ oldalán (Watch Episode1 címszóra kattintva). Valamint található az oldalon egy érdekes, Írország történelmi/földtörténeti időszakait bemutató interaktív táblázat is>>>Launch the interactive timeline –kifejezésre kell kattintani.

A sorozatból könyv is készült >>>Rob Vance :Secrets of the Stones

A sorozat második részét május 4-én mutatja be az RTÉ1, 18:30 

Newgrange

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr901068963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása