írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Oldalajánó: EireVacation - szálláshelyek Írországban

2008.07.30. 11:08 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: szálláshelyek írországban eirevacation bed and breakfast írországban guesthouse írországban self catering accommodation írországban hotelek írországban szálláshely ajánló írországban szálláshely gyüjtőoldal írországban hol vannak színvonalas szálláshelyek írországban

Biztosan Te is voltál már olyan helyzetben, hogy gyorsan szállást kellett találnod Írországban. Mi is gyakran kirándulunk, ezért sokszor keresgélek a neten a különböző szálláshelyek után kutatva. Ma már a legtöbb b&b-nek, guesthouse-nak van saját weboldala, ami ugye megkönnyíti a foglalást, viszont még így is sok időt vesz igénybe a keresgélés.

 
Van egy gyüjtőoldal - www.eirevacation.eu – ahol megyénként különböző árú és színvonalú írországi szállásokat találsz, legyen az b&b, guesthouse, hotel vagy self catering accommodation.
 
Minden szálláshelyről pontos leírást találsz képekkel, valamint az összes elérhetőségük is ott van (weboldal, email cím, telefon). Ha a view location-ra kattintassz, akkor azt is megnézheted a google maps segítségével, hogy ezek a szálláshelyek hol helyezkednek el Írországban.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr80592435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása