írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Utazás Corkba

2008.04.03. 17:17 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: budapest dublin cork ryanair malév repülőjegy írország fapados utazás írországba orangeways parkolás dublinban autóbérlés dublinban egyirányú autóbérlés repülőjegy kereső aer lingus utazás corkba írország magyarország repülőjárat transzfer dublini repülőtér

Úgy gondolom a korábban megszüntetett Budapest-Cork járat hiánya jelentősen megnehezíti a térségbe való eljutást. Ezért megpróbálok itt felsorolni pár utazási lehetőséget Corkba és Corkból.

 
 

 

A Skyeurope repül Cork-Pozsony között, már csak a pozsonyi reptérre - reptérről   kell találnunk transzfert , vagy buszt Pozsony és Budapest között.
Az Orangeways , Cseh busz és a Volánbusz közlekedtet járatokat ebben a viszonylatban.
 
Corki indulással és átszállással. A blog jobb oldalán találhato Repülőjegy kereső segít csatlakozást találni, keres Ryanair és egyéb diszkont társaságok járatai között is. Ami még érdekesség, hogy foglaláshoz az adott társaság oldalára irányít így közvetlenül a légitársaságtól vehetjük meg a jegyeket.
 
 
Budapest-Dublin -AerLingus, Malév, Ryanair- érkezés este Dublinba. A „Dublin Airport” és „Cork Airport” között van lehetőség egyirányú autóbérlésre.  
Persze csak ha nem gond az esti vezetés és másnap reggel le tudod adni az autót a corki reptéren.
 
Ha van autód akkor egyszerűen megoldhatod a parkolást Dublinban

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr2409907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása