írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Városnézés Dublinban

2008.03.31. 10:41 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: írország autóbérlés dublini városnézés guiness storehouse james joyce múzeum dublini nevezetességek dublin pass buszos városnézés

Ha Írország távoli vagy eldugott szépségeit szeretnénk meglátogatni, akkor talán a legjobb választás a szervezett buszos túra, vagy ha több szabadságra vágyunk, akkor az autóbérlés.

Dublini városnézéshez a legjobb, ha a kocsit hátrahagyjuk, mivel a legtöbb nevezetesség gyalog is elérhető.

 

 
Ha előre online megrendeljük már Dublinba érkezéskor kiválóan használható a Dublin Pass , ami ingyen busztranszfert biztosít a reptér és a városközpont között az Aircoach buszain.
Illetve dublini látogatásunk során több mint 30 helyre biztosít ingyenes és gyors belépést, többek között a Guinness Storehouse-ba és James Joyce Múzeumba, ezzel pénzt és időt spórolva a használójának.
 
Ha nem szeretnénk túl sokat gyalogolni, akkor jó választás lehet a buszos városnéző túra Sightseeing Tours ami napota többször indul és a  busz emeletéről csodálhatjuk meg Dublint.
A Hop on hop off city tour lényege, hogy körbejárja Dublin nevezetességeit és a 24 óráig érvényes jegyünkkel ott szállunk le és fel a 10-15 percenként közlekedő buszról, ahol kedvünk tartja. Miközben a lábunkat sem járjuk le és nem kell taxira vagy helyi buszra költeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr57404258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása