írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Ryanair díjemelés

2008.05.06. 10:35 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: ryanair írország kézipoggyász utazás írországba dublin budapest repülőjárat díjemelés ryanair feladott poggyász online check in elsőbbségi beszállás utazás dublinba repülőjegy írországba

További díjemelést jelentett be a Ryanair hétfőtől (május 5.) . A feladott poggyász díja 9 euro helyett 10 euro, a reptéri „check-in” 4 euro helyett 5 euro lesz irányonként.
Tehát egy oda- vissza utazásnál ez a mostani 26 euro helyett 30-ra emelkedik.
 
Ha csak kézipoggyászt viszünk magunkkal és a „check-in”-t online elintézzük otthon indulás előtt, akkor továbbra sem kell extra díjat fizetni, és cserébe ingyenes elsőbbségi beszállást „Free Priority Boarding” kapunk.
 
Ezzel az intézkedéssel szeretné a Ryanair elérni, hogy az utasok fele az online „check-in”-t válassza és a nagy bőröndöket hagyják otthon.
 
Csak emlékeztetőül, a Ryanair-nél a feladott poggyász súlya 15kg, a kézi poggyász súlya pedig 10kg lehet.
 
Ezeket a díjakat nem tüntetik fel a meghirdetett jegyárakban és csak akkor szembesülünk vele mikor már kiválasztottuk a járatot és szeretnénk megadni az adatainkat.
 Még arra is érdemes figyelni, ha nem szeretnénk elsőbbségi beszállást és utasbiztosítást vásárolni a Ryanair oldalán, akkor kattintsunk a „No” –ra és válasszuk a „No travel insurance required” –et mert különben ezeket is automatikusan megvetetik velünk, ami további 23 euro.
 
Mindezek ellenére is valószínűleg a Ryanair tartja a legalacsonyabban az árait.

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr26456213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása