írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Írország nevezetességei - Westport

2011.08.24. 20:19 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: írország kirándulás írországban westport látnivalók írországban kirándulási tipp írország írország blog írország látnivalók írország látványosságai

Westport

 A hangulatos kisvárost 1770-ben James Wyatt tervezte. A városka útjai két térre futnak össze. Az egyikben egy óra áll, a másik közepén Szent Patrik szobra. Körülöttük mindenütt színes homlokzatú üzletek, kávézók és  pubok várják a látogatókat. A pubok közül említést érdemel a West Pub, a Chieftains együttes fuvolásának, Matt Molloynak az "intézménye", mely az ország egyik legnagyobb és legjobb zenés pubja.

Pub in Westport (Ireland)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A várostól nyugatra található a Westport-kastély, hozzá kell tenni, hogy szinte alig megközelíthető a minivasút, állatkert és ajándéküzletek miatt. A kastély a 18. században a Browne család számára épült Richard Castle tervei alapján, melynek legszebb része az előcsarnokban található márványlépcső és a családi festményekkel, szép tárgyakkal díszített étkezőterem. Westport egyébként jó kiindulópontja lehet írországi utazásunknak, mert rengeteg nagyon jó kirándulóhely van a környéken. pl. a Croagh Patrick-hegyhez is elkirándulhatunk Westportból.

Autóbérlés Írországban >>

Westport

Ha Westport, akkor Chieftans:

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr443178021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása