írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Gyalogtúrán Írországban - Walk Killarney and Kerry

2010.03.31. 13:01 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

 Még nem késő jelentkezni az április 3-án és 4-én tartandó Walk Killarney and Kerry gyalogtúrára.

Nem kis túlzással állíthatjuk, hogy Írország legszebb tájai Killarney és Kerry környékén találhatóak, nem véletlen, hogy ezt az évente megrendezendő gyalogtúrát ezen a területen tartják. A legközelebbi júniusban lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A túravezető Michael O'Connor már közzétette a tavaszi útvonalat.
Április 3-án a festői Mastergeehy és Scarriff között vezet a 15km-es túra, csak a 244m magas Coomduff hegyet kell "megmászni" a túra során. Olyan csodálatos tájakat érint a túra, mint a Ballingskelligs Bay (öböl) és a Lough Currane(tó).
A következő napon egy alacsonyabb tengerszint feletti magasságú 11km-es "laza" túra jön, ami a Kenmare Estuary és a Beara félsziget között vezet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azért is jobb ilyen módon felfedezni Kerry és Killarney szépségeit, mert egy jól felkészült túravezető kezében lesztek, még a közlekedést is megszervezik. Mindkét napon 8.30-kor buszok indulnak a Killarney Tourist Office-tól, a Beech Road-on. Természetesen már egy 24 órával előtte nem árt lefoglalni a helyünket és félretenni 25 eurót, mert ennyi a túra ára.

A kényelmes túrabakancs és megfelelő meleg ruha természetesen elengedhetetlen kelléke ennek a túrának is, nem árt, ha jó kondícióban is vagytok:) Remélhetőleg már a hó sem fog esni, mint, tegnap és ma (március utolsó 2 napján).

Akit érdekelnek a túra további részletei, KATT IDE

-----

Autóbérlés Írországban

Szállás Killarney-ban

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr671883797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása