írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

10 legszebb strand Írországban: 3. Garretstown

2009.07.14. 16:47 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: cork autóbérlés írországban látnivalók írországban írország látványosságai írország látványosság garretstown cork látnivalók strandok írországban

 Co. Corkban található Garretstown, Cork legnépszerűbb homokos strandja. Széles, hosszú tengerpartján, apály idején, főleg a gyerekek élvezik a hatalmas homokozót, dagály idején pedig átveszik helyeket a szörfösök és az úszók (bátrabbak).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erről jut eszembe egy aranyos történet (kicsit off leszek), a barátnőm ír vőlegényét megkérdeztem egy beszélgetés alkalmával, hogy ők gyerekkorukban fürödtek-e itt, Írországban a tengerben (nekünk ugye elég hideg). A válasza természetesen igen volt, és hozzáfűzte, ő mindig azt hitte, hogy minden tenger ilyen hideg, amíg el nem vitte a családja üdülni délre (Dél-Európába). Jót mosolyogtunk rajta, na meg persze, sajnáltuk is, hogy “szegény“ ír gyerekeknek ez a hideg tengervíz marad. De ők úgyis megszokták.:)

Mivel Garretstown nincs messze Kinsale-től, Írország elsőszámú hajós központjától, látogassatok el oda is. A Kinsale Outdoor Centre-ben még hajóra is szállhattok!


View Larger Map

Kinsale legjobb chippie-je a Fishy Fishy Chippie, itt megkóstolhatjátok a tradicionálisann elkészített tőkehalat és az elmaradhatatlan sültkrumplit, a chips-et.

 

Szálláshelyek Corkban és környékén

Autóbérlés Írországban

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr411246107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása