írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Taste of Dublin kiállítás

2009.05.27. 11:54 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: dublin írország írország blog utazási blog rendezvények írországban ételkiállítás írországban taste of dublin 2009 iveagh gardens dublin júniusi programok írországban kiállítás írországban borkóstoló dublin

A Taste of Dublin, nem más, mint egy évente megrendezendő étel- és italkiállítás.

Ebben az évben június 11 és június 14 között rendezik meg Dublinban, az Iveagh Gardens-ben.
Az ír főváros 20 legmenőbb étterme képviselteti magát a fesztiválon, köztük számos Michelin csillagos étterem mutatja be és kóstoltatja meg legjobb ételeit, italait.
Élő főzőshowk is lesznek, ahol olyan hírességek mutatják be főzőtudományukat, mint Gino D'Acampo, Anthony Worrall Thompson, Kevin Dundon, Rachel Allen.
 
A belépő ára kicsit borsos (standard belépő:28.50 euró, promo ár:18.50, de gyorsan kell lefoglalni, mert hamar elkapkodják) emellett még ún. Florin-okat is vásárolni kell (1 Florin 1 euróval egyenlő), ahhoz, hogy megkóstoljuk a fesztivál finomságait, viszont lehet jegyet nyerni a fesztiválra, katt ide>>
 
Egy kis ízelítő:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr741146557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása