írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Írország legmagasabban fekvő pubja:Johnny Fox’s - Glencullen

2009.04.06. 15:08 | Írországi Utazók | 2 komment

Címkék: írország kirándulás írországban ír tánc írországi helyek írország blog glencullen johnny foxs ír pub írországi nevezetességek ír zene ír népzene szórakozás írországban

 A Johnny Fox’s Pub Írország és Dublin legmagasabban fekvő és egyben legtradicionálisabb pubja már 1798 óta a Dublini-hegységben, Glencullenben. Kb. 25-30 perc autóval Dublin City Centre-ből.

Számos színvonalas rendezvénynek ad/adott otthont. Minden este tradicionális ír zenét hallgathattok itt (vasárnap délután is), valamint a pub ad otthont a híres Hooley Show-nak (dinner & dance) is. Ami nem más mint egy egész estés rendezvény: egy négyfogásos vacsorával kezdődik, lehet választani tengeri menü, vegetáriánus menü és steak-es menü között, ezt követi a „traditional music session”- ír zene, majd ír táncbemutató a Riverdance koreográfusának – Belinda Murphy – rendezésében. Végül zárásként egy kis ír tradicionális zene. Írország legjobb kulturális rendezvényének is megválasztották a Hooley Show-t.

Asztalt ajánlott foglalni, mert nagyon népszerű program a helyiek és a turisták körében is. Ezt megtehetitek online vagy telefonon is.

Egy kis ízelítő az ír táncból:

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr981049660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roziamopsz 2009.04.07. 00:37:49

Hm, egy ilyenre szívesen befizetnék :)

Írországi Utazók · http://www.reserva.blog.hu 2009.04.07. 21:40:23

@roziamopsz: Sajnos még én sem láttam,de jó lenne elmenni.
süti beállítások módosítása