írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Januári programok Galway-ben és Corkban

2011.01.19. 18:11 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: cork autóbérlés írországban galway írország blog írország látnivalók írország látványosságai irorszag latnivalok

 Január Írországban is csendes hónapnak számít, ha programokról van szó, de szerencsére azért mégis vannak érdekességek ebben a hónapban is.

A Galway múzeumban érdekes kiállítást láthatunk a középkori városról, Pádraic Ó Conaire életéről, Claddagh-ról. A belépő csak 2 euró a múzeumba (felnőtteknek), gyerekeknek ingyenes. További infó a múzeumról itt A galway-i múzeum oldala azért is érdekes, mert bővült, egy ún. Listen and Learn résszel is, ahol a múzeum korábbi előadásait hallgathatjuk meg.

A másik ígéretes program Cork városába kalauzol minket, mégpedig a Lifetime Lab-be, ahol minden korosztálynak érdemes ellátogatni a kicsiktől a nagyokig. Az interaktív kiállítások érdekes témákat dolgoznak fel, pl. januárban és februárban a környezetben felhasználható energiáról lesz szó.

A központ 5 percre található Cork központjától a River Lee partján, van itt gyerekeknek játszótér is és az egész épületből csodálatos kilátás nyílik a folyóra. Ingyenes a belépés és a parkolás is.

 

Autóbérlés Írországban

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr272598373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása