írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Nyár Írországban - Blackrock Vintage Day

2010.07.19. 15:43 | Írországi Utazók | 2 komment

Címkék: írország blog írország utazás írország nevezetességei írországi látványosságok írországi élménybeszámolók

 Írországban is számos fesztivált és találkozót szerveznek nyaranta, főleg, ha az idő ilyen szép mint ebben az évben (leszámítva a tegnapi, a tegnapelőtti esőt :)).

Ma is vendégbloggerünk és barátunk Szilvi számol be, hogy milyen volt a Blackrock Vintage Day. Fogadjátok szeretettel!

 

Idén először került megrendezésre a Vintage Day névre keresztelt mini-fesztivál Blackrockban. (Vigyázat, egyedül a keleti parton két ilyen nevű helység is található, itt most a Dundalk melleti, Louth megyei Blackrockról van szó!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még a szeszélyes ír időjárás is kedvezett a születését ünneplő eseménynek. A napfényes tengerparti sétány melletti parkolóban egymás mellett sorakoztak a veterán autók, motorok és második világháborús katonasági járművek. Az érdeklődők korabeli fegyvereket foghattak a kezükbe és egyenruhába öltözött kiállítóktól, tudhattak meg érdekességeket. Járművek szempontjából a nap fénypontja tagadhatatlanul a veterán traktorok felvonulása volt, akik büszke sofőrjeikkel hihetetlen zajjal lepték el a homokos partot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az érdeklődők régi gramofonok kiállításában gyönyörködhettek, melyek között még működőképes is akadt és recsegő zenéje szinte visszarepítette a látogatókat az időben. A standokon régiségeket és nosztalgikus fényképeket árultak és a jelmezben megjelenők között díjakat sorsoltak ki a szervezők. A gyerekekre is gondoltak, őket ugrálóvár, körhinta, arcfestés és persze a tengerpari homok várta.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr22161337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekertesz 2010.08.03. 17:19:30

Segítséget kérnék Tőletek. Meglepetés utat szervezek a lányomnak a 18. szülinapjára mivel Írország és kelta kultúra rajongó. De semmi tapasztalatom nincs.

Ősszel Dublinba utazunk egy hosszú hétvégére.
Szeretnénk elkirándulni a Tara hegyhez, Trim várhoz és a folyosósírokhoz egy napon. Tudtok valakit aki elvinne, vagy aki szervez ilyen utat?
Az is érdekelne, elég-e Dublinra 2 teljes nap, milyen kártyát érdemes megvenni?
köszönöm ha segítetek és várom az e.kerteszne@richter.hu címre az ötleteket :) Éva
süti beállítások módosítása