írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Karácsony Dublinban

2009.12.02. 12:25 | Írországi Utazók | 2 komment

Címkék: hellókarácsony írország blog karácsony írországban karácsony dublinban dublin dockland christmas írországi karácsony dublini karácsony dublin blog karácsonyi vásár írországban adventi vásár dublinban

 

Killarney mellett Dublin is nagyban készül a karácsonyra, mégpedig a Dockland-ben, pontosabban a George’s Dock-ban. A 12 napos karácsonyi ír vigasságra több mint 100 ezer látogatót várnak Dublinba december 12 és december 23 között. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint minden valamirevaló adventi/karácsonyi faluban itt is lesznek szép színesre festett faházak/standok. A hasunkat is megtölthetjük ír és (természetesen) német karácsonyi finomságokkal pl. megkóstolhatjuk a tradicionálisan elkészített ír sertés sültet (loin of pork), a német Bratwurstot és finom, forró waffle-eket is:)

Az Erdinger nevű standnál lesz kapható a forró csoki, a forralt bor ír változata (mulled wine recept itt a vállalkozó kedvűeknek), na meg persze német sör is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kicsik sem fognak unatkozni, hiszen kipróbálhatják a gyönyörűen felújított Galloping Horses körhintát is és ha még az ír Santával is találkozni szeretnének, akkor bizony el kell a családnak látogatni a Santa’s Grotto-ba (7.50€/ajándék).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További info a Dockland karácsonyi fesztiválról itt >>

*************
Ha szállásra van szükséged Dublinban...

Autóbérlés Írországban

*************

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr411568577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fűrészpor · http://www.pallas70.hu/tanfolyam/aruterito-tanfolyam.php 2009.12.11. 12:13:28

Hmm az ír forralt bor elég ígéretesnek tűnik. Bár a recept megértéséhez majd át kell váltanom az unciát és nyomoznom a megfelelő hozzávalók után. Ha mégis sikerül, akkor szép meglepetés lesz arany vasárnapra.

Írországi Utazók · http://www.reserva.blog.hu 2009.12.11. 17:40:35

@fűrészpor: Good luck, ahogy az írek mondják! Vannak jó átváltók a neten, így át tudod váltani az unciát.
süti beállítások módosítása