írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Street Performance Világbajnokság Corkban

2009.06.11. 06:40 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: írország kirándulás írországban írország blog utazási blog programok írországban rendezvények írországban street performance championship cork cork írország corki programok rendezvények corkban június cork

Június 13-14-én rendezik meg Corkban a Street Performance Világbajnokságot.

Hogy mi is a Street Performance?
Lehet zene, tánc, utcai színház – minden, ami szórakoztatja a nagyközönséget az utcán, az aluljáróban. Ezek a művészek mindenütt megtalálhatóak, sokszor meghökkentőek, elgondolkoztatóak, ők határozzák meg az utcák, terek, sokszor a városok hangulatát is.
Mindig siet mindenki, de ha egy street peformert látunk, akkor pár percet szentelünk a drága időnkből, megállunk egy pillanatra és végignézzük a produkcióját. Ahogy a szlogen is mondja: "the world's is our stage" - a világ a mi színpadunk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tehát ők jönnek Corkba, a világ minden részéről. Képviselteti itt magát Kanada, Oroszország, Japán, Tanzánia, Szomália, Svédország, Németország és Auszrália is.
 
Ha tetszik, amit látsz, csak dobj a kalapba egy kis aprópénzt. Ja, és a belépés INGYENES a világbajnokság különböző helyszíneire.
 
 
Az egyik idei fellépő: az “őrült” Mike Wood Kanadából

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr881166444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása