írországi utazók

Utazási tippek, tanácsok, érdekességek Írországban élőknek és Írországba utazóknak. Autóbérlés Írországban

Autóbérlés Írországban



Top 10 látnivaló Írországban mini útikalauz Glendalough

:
:

 

 

Transzferfoglalás Dublin reptéren

 



SZÁLLÁSAJÁNLATOK Szállás Írországban

Innen jöttök Ti

Ryanair: Rövidesen 100% online utasfelvétel

2009.03.12. 13:57 | Írországi Utazók | Szólj hozzá!

Címkék: ryanair írország írország blog blog utazásról online checkin repülőjárat ryanair repülés ryanair check in díj áremelés ryanair utazás ryanair utasfelvétel ryanair online utasfelvétel írországba ryanairrel

 Megduplázott reptéri „check-in” díjjal próbálja a Ryanair májustól eltántorítani az utasokat annak használatától.

Ez az első lépés ahhoz, hogy október 1.-től a cég utasai 100%-ban csak interneten keresztül intézhetik a „check-in”-t, és nem lesznek Ryanair pultok a reptereken.

Ezt a változást három lépésben tervezik bevezetni.

Első lépésben március 19.-től a webes utas felvétel elérhető lesz az Európai Unión kívüli állampolgároknak is, illetve azoknak az utasoknak is, akik feladott poggyásszal utaznak.

Azon utasoknak, akik csak kézi poggyásszal utaznak, nem kell továbbra sem fizetni, de akinek feladott poggyásza van annak 5 font/út/fő díjat kell fizetnie. Aki a reptéri utas felvételt részesítené előnyben annak további 10 font/út/fő extra összeget kell lerónia ezért a szolgáltatásért a jegy foglalásával egyidőben.

A második lépésben május 1.-től minden foglalással lehetőség lesz az internetes utas felvételre (check-in), és a Ryanair fokozatosan szünteti meg a reptéri pultjait a nyár folyamán. Eközben a reptéri díjat check-in díjat 20 fontra emelik, hogy az utasokat „lebeszéljék” annak használatától.

A harmadik lépésben október 1.-től a Ryanair nem üzemeltet egy reptéren sem utas felvételi pultot. Minden utasnak az interneten kell intéznie a check-in procedúrát, a poggyászokat pedig a „bag drop” pultoknál kell majd feladni.

Ettől kezdve 16 éven aluliak csak kísérővel utazhatnak a Ryanair gépeken, és a személyazonosság igazolására csak útlevelet vagy személyi igazolványt fogadnak el.

A web check-in az utazás előtt 14 nappal már lehetséges, de legkésőbb a járat indulása előtti 4 órával meg kell, hogy történjen.

Természetesen ettől a lépéstől a cég további megtakarítást vár, hogy a jegyárakat alacsonyan tarthassák.

Lehet, hogy a wc-díj csak elterelő bejelentés volt ez előtt a hír előtt?

A bejegyzés trackback címe:

https://reserva.blog.hu/api/trackback/id/tr45997901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása